Hoe werkt digitaal ondertekenen?

Als je met ons samenwerkt en een overeenkomst ondertekent, dan doen we dat digitaal. Dit bespaart jou en ons veel werk. Denk aan printen, scannen, mailen.

Digitaal ondertekenen werkt heel makkelijk. En is juridisch hetzelfde als op papier ondertekenen. Digitaal ondertekenen doe je in een paar minuten.

In 4 stappen digitaal ondertekenen

1: Overeenkomst per e-mail

Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link. Klik op deze link, en je kunt de overeenkomst lezen in de internetbrowser (ook mobiel).

2: SMS verificatie

Het eerste deel van de ondertekening doe je door middel van een SMS. Je ontvangt een SMS met een code. Deze code voer je in.

3: Naam en handtekening

Het tweede deel van de ondertekening doe je door je naam in te typen. En door vervolgens met je muis, touchpad of het scherm van je mobiel een handtekening te plaatsen.

4: Ondertekende overeenkomst

Na de ondertekening ontvang je een e-mail. Hierin vind je de ondertekende overeenkomst als PDF. Deze PDF kun je opslaan in je eigen administratie.

Veilig

Digitaal ondertekenen is veilig. Wij werken samen met Ondertekenen.nl. Een Nederlands bedrijf, wat werkt via de AVG-regels.

De ondertekening verloopt via een beveiligde HTTPS-verbinding. En je gegevens worden niet opgeslagen in het systeem van Ondertekenen.nl.