Audioboek uitgeven

Zo helpt Audiobook Factory jouw audioboek uit te geven

Wij helpen bij het uitgeven van jouw audioboek. Dat doen we via ons unieke distributieplatform Everywhere™. Via Everywhere™ heb je in één klap toegang tot alle belangrijke retailers. Zoals Storytel, iTunes , Google Play en meer. Bekijk alle op Everywhere™ aangesloten retailers

Neem contact op

Je hebt een audioboek van jouw boek gemaakt. Een slimme zet. Want met een audioboek bereik je duizenden nieuwe lezers.

Nu wil je het aan de wereld laten horen. En meer impact maken. Maar helaas heb je het netwerk en de kennis van een professionele uitgeverij niet. Wat nu?

Wij helpen met kennis, ervaring en netwerk

Via Everywhere™, ons unieke distributienetwerk, zijn audioboeken die wij uitgeven in één klap overal verkrijgbaar (Ontdek hier waar.) Alleen al in 2017 werd via Everywhere 4.282 keer naar een audioboek geluisterd. En jouw audioboek kan de volgende zijn.

Audioboek distributienetwerk

Zo stellen we Everywhere beschikbaar, ons audioboek distributienetwerk. En regelen alle ingewikkelde zaken rondom het uitgeven van je audioboek. Denk aan onderhandelingen met audioboekdiensten, de royaltyadministratie en het registreren van het ISBN.

Als jij doet waar jij goed in bent: schrijven, verhalen vertellen, een boodschap delen.

Dan doen wij waar wij goed in zijn: zorgen dat jij meer impact maakt en meer inkomen verdient door het uitgeven van jouw audioboek.

Neem contact op